RSK zilver

ju·bi·le·um (het; o; meervoud: jubileums, jubilea)1feest ter herinnering aan het feit dat iets een rond aantal jaren geleden gebeurd is (www.vandale.nl).

Op 1 september 2017 is het feest bij RSK Netherlands vanwege haar 25- jarige jubileum.

Wat begon als een bedrijf met enkele medewerkers, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 2 vestigingen en meer dan 40 werknemers.

RSK is meer dan trots op deze groei. We hebben in de afgelopen 25 jaar ups en downs meegemaakt, successen gevierd en herinneringen gemaakt. Dit heeft ons gevormd tot wie we nu zijn en waar we voor staan.

’’RSK staat voor werken aan een schone aarde en bescherming van het milieu voor onze kinderen en toekomstige generaties. Ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren’’, aldus Colette Meisters, salesmanager bij RSK.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die dit succes mede mogelijk heeft gemaakt; klanten, leveranciers, en (oud)medewerkers.

Ook een speciaal woord van dank aan onze medewerkers, die er met hun enorme inzet iedere dag weer voor gaan veilig te werken en er een succes van te maken.

Met zilver (25 jaar) ‘’in de pocket’’, gaan wij nu voor goud (50 jaar)!

 

RSK is een internationaal milieutechnisch advies- en ingenieursbureau met een focus op veiligheid, duurzaamheid en ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit eigen vestigingen in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Polen, Rusland, Oekraïne, Tsjechië, Turkije, het Midden Oosten en Afrika werken wij met ruim 1.900 medewerkers aan een betere, veiligere en duurzame leefomgeving. In Nederland werken we vanuit Ridderkerk en Tilburg met ruim 40 medewerkers. Momenteel maakt ons kantoor in Ridderkerk een sterke groei door.