Milieukundig begeleider

Wie zijn wij? officieel

Sinds de oprichting in 1989 is RSK een gerenommeerd internationaal milieutechnisch adviesbureau, actief op het gebied van bodemonderzoek- en saneringen, bouwstoffen, civiele techniek, geohydrologisch en ecologisch onderzoek en asbest in gebouwen. Het geeft advies over gezondheid, duurzaamheid & veiligheid. RSK global werkt met meer dan 8000 collega’s vanuit eigen kantoren verspreid over alle continenten en is daarmee een wereldleider op het gebied van het leveren van duurzame oplossingen. In Nederland werkt RSK Netherlands vanuit de vestigingen Ridderkerk, Boxtel, IJsselstein, Leiden en Amsterdam met ruim 70 medewerkers. Momenteel maakt RSK een sterke groei door.

Wie zijn wij, wat écht interessant is om te weten

 • RSK is het grootste privately owned milieubedrijf ter wereld -> dit biedt kansen om deel te nemen aan projecten in het buitenland.
 • RSK bied je de kans om je team én RSK als bedrijf te laten groeien. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening uit te breiden. Jouw ideeën hierin horen we graag!
 • Binnen RSK weten we dat er meer is in het leven dan werken. We houden van een goede balans tussen werk en privé. Een aantal dagen per week thuiswerken behoort dan ook tot de mogelijkheden. Je kan aan de slag gaan vanuit al onze kantoren.
 • Binnen RSK houden we niet van hokjes en managementlagen. Iedereen is gelijk. Je wordt gezien en gehoord.
 • RSK helpt graag mee om de wereld een beetje mooier te maken: corporate responsibility, de CO2- en MVO-prestatieladder klinken ons niet vreemd in de oren en zijn meer dan prentjes aan de muur.
 • Wil je naast je kerntaak nog op een andere manier je steentje bijdragen door bijvoorbeeld het beheren van de website, het ondersteunen met het behalen van certificaten of templates verbeteren? Wat zijn jouw ideeën over het vergroten van de naamsbekendheid van RSK? Laat je horen en we kijken wat mogelijk is!

Wij zoeken per direct een milieukundig begeleider

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een juiste en zelfstandige uitvoering van bodemsaneringen volgens de gangbare protocollen (SIKB BRL 6001 en 6002). Je ziet toe op een milieukundig verantwoorde uitvoering van de werkzaamheden op de projectlocatie, bewaakt de kwaliteit en stuurt bij waar nodig.

Het nakomen van afspraken en het communiceren met je directe collega’s is daarbij voor jou vanzelfsprekend. Binnen de organisatie hebben de collega’s brede kennis en ervaring. Samenwerken en elkaar motiveren is belangrijk. De samenwerking met de projectleiding verloopt open en effectief. Alle medewerkers van het veldwerk en MKB-team hebben meerdere specialismen of zijn bezig deze te ontwikkelen.

Jij bent

 • Je hebt werkervaring als milieukundig begeleider en bent bij voorkeur al gecertificeerd voor het SIKB BRL protocol 6001, eventueel aangevuld met de protocollen 2001, 2002 of 6002 (een pré).
 • Je durft je te ontwikkelen en wilt een bijdrage leveren aan behoud en groei van de kwaliteit van ons werk.
 • Nauwkeurig werken is iets waar jij voor staat.
 • Goede communicatieve eigenschappen. Je kunt goed samenwerken, bent klantgericht en bent helder in je rapportages.
 • Je hebt een eigen netwerk. Het genereren van werk uit werk is jou niet ongewoon.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en weet deze ontwikkelingen om te zetten in nieuwe kansen voor de afdeling.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Hoe nu verder?

Stuur je CV naar Hannah Bruijnen (HR Officer, hbruijnen@rskgroup.nl)

Hannah Bruijnen (HR Officer, hbruijnen@rskgroup.nl)