Vacature Projectleider hergebruik grondstoffen

Wie zijn wij:

Sinds de oprichting in 1989 is RSK een gerenommeerd internationaal milieutechnisch adviesbureau, actief op het gebied van bodem, bouwstoffen, civiele techniek, geohydrologisch en ecologisch onderzoek. Het geeft advies over gezondheid, duurzaamheid & veiligheid. RSK Netherlands is in 1992 gestart met bodemonderzoek en bodemsanering en heeft in de loop der jaren haar dienstenpakket verder ontwikkeld. RSK werkt met meer dan 8000 collega’s vanuit eigen kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Midden-Amerika. In Nederland werkt RSK Netherlands vanuit de vestigingen Ridderkerk, Boxtel, IJsselstein, Leiden en Amsterdam met ruim 70 medewerkers. Momenteel maakt RSK een sterke groei door.

Wie zijn wij, wat écht interessant is om te weten:

 • RSK is het grootste privatly owned milieubedrijf ter wereld -> dit biedt kansen om deel te nemen aan projecten in het buitenland.
 • RSK bied je de kans om je team én RSK als bedrijf te laten groeien. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening uit te breiden.  Jouw ideeën hierin horen we graag!
 • Binnen RSK weten we dat er meer is in het leven dan werken. We houden van een goede balans tussen werk en privé.
 • Binnen RSK houden we niet van hokjes en managementlagen. Iedereen is gelijk. Je wordt gezien en gehoord.
 • RSK helpt graag mee om de wereld een beetje mooier te maken: corporate responsability, de CO2- en MVO-prestatieladder klinken ons niet vreemd in de oren en zijn meer dan een prentje aan de muur.
 • Je kerntaak is het uitvoeren van onderzoek. Wil je daarnaast nog op een andere manier je steentje bijdragen door bijvoorbeeld het beheren van de website, het ondersteunen met het behalen van certificaten of templates verbeteren? Wat zijn jouw ideeën over het vergroten van de naamsbekendheid van RSK? Laat je horen en we kijken wat mogelijk is!

Wij zoeken:

Een ervaren specialist grootschalig grondverzet die een bijdrage gaat leveren aan diverse projecten en adviezen op het gebied van BRL SIKB 1000 (monsterneming voor partijkeuringen) en NEN 5725 ((historisch) vooronderzoek).

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: overleg met onze opdrachtgevers (overheid, aannemers en intermediairs), het doen van (historisch) vooronderzoek, het nemen voorbereiden van de veldwerkzaamheden, coördinatie met onze of externe veldwerkers, het inzetten van de analyses, en toetsing resultaten, controle, overleg en rapportage en het eventueel begeleiden van het afvoeren van de grond.

Je hebt circa 2 jaar (of meer) ervaring met bodemonderzoek en bovengenoemde werkzaamheden. Meer werkervaring is een pré. Twijfel je of je wel voldoende werkervaring hebt? Niet doen! Binnen RSK word je verder opgeleid tot een specialist.

Je kunt aan de slag gaan vanuit al onze kantoren, maar onze voorkeur gaat uit naar een collega die voornamelijk werkzaam zal zijn vanuit Ridderkerk of Amsterdam. Uiteraard hoef je niet altijd op kantoor aanwezig te zijn; 60% van je tijd kun je vanuit huis werken.

Wij bieden:

 • De kans om samen met je collega’s te werken aan de verdere uitbouw van RSK, waarbij ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een afwisselende functie met een prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij bent:

 • Je bent een enthousiaste en flexibele collega die een relevante (milieu)opleiding heeft voltooid op HBO- of WO-niveau.
 • Je begrijpt de dynamiek van onze klanten en bent in staat om vanuit een positieve en klantvriendelijke werkhouding problemen te benaderen en op te lossen. Je behartigt de belangen van de klant en verliest daarbij de wettelijke kaders niet uit het oog.
 • Je bent goed in het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe opdrachtgevers.
 • Je hebt commercieel inzicht en kunt goed omgaan met de kosten en baten van projecten.
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheid- en veiligheidsgevoel.
 • Je hebt goede kennis en ervaring met BRL SIKB 1000 en NEN 5725. Je hebt ervaring in de omgang met bevoegd gezag.
 • Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om projecten te managen.
 • Je durft je te ontwikkelen en wilt een bijdrage leveren aan behoud en groei van de kwaliteit van ons werk. Je herkent kansen in de markt om onze dienstverlening te optimaliseren.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wil je:

Wil je werken bij een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen en veel kansen voor jezelf?

E-mail dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV aan: Hannah Bruijnen (HR Officer, hbruijnen@rskgroup.nl). Wil je liever eerst eens praten met een van je potentiële toekomstige collega’s? Ook dat kan.

Kijk voor de volledige vacature op onze website: https://rskgroup.nl/vacatures-rsk-netherlands/