RSK Netherlands opent een vestiging in Amsterdam!

Ondanks de bewezen mogelijkheden rondom telewerken, willen we toch graag in de buurt van onze projecten en opdrachtgevers zijn. Met veel enthousiasme gaan we daarom deze nieuwe uitdaging aan! Met de opening van deze vestiging op de Klaprozenweg 75D verstevigen wij onze positie in Amsterdam en omstreken. De gemeente Amsterdam bouwt, samen met andere gemeenten in de regio en partijen uit de markt en het bedrijfsleven, aan een economisch sterke en duurzame metropool.
Met onze specialisten op het gebied van bodemvraagstukken, geohydrologie, ecologie, veiligheid en projectmanagement dragen wij hier graag ons steentje aan bij.

Er zal een vast team in Amsterdam komen dat de lokale overheden, ontwikkelaars en aannemers gaat bedienen. De dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk zal blijven zoals u dat van ons gewend bent.

Heeft u vragen over onze adviesdiensten of wilt u gewoon een keer langskomen op ons nieuwe kantoor, neem gerust contact op met Robin Vis (06-23326622) of Pepijn Venhuis (06-48503032).