Over ons

Welkom bij de RSK Group Limited. Sinds 1989 helpen wij wereldwijd organisaties en bedrijven met het realiseren van projecten en milieudoelstellingen. Dit doen wij kosteneffectief, efficiënt en met een minimum aan milieu- en sociale impact.

Wij hopen dat onze visie, expertise en mentaliteit u overtuigen om gezamenlijk het allerbeste resultaat voor uw bedrijf te realiseren.

De RSK Group is een innovatief bedrijf dat zich continu ontwikkeld en groeit: wij veranderen en bewegen mee met de ontwikkelingen in de markt en optimaliseren onze diensten zodat wij direct kunnen reageren of anticiperen op mondiale omstandigheden en lokale wet- en regelgeving. Al onze diensten zijn adviserend en richten zich op het leveren van oplossingen en toegevoegde waarde in plaats van het eenvoudigweg vergaren van data en het aankruisen van vakjes op de checklists.

Het meedenken met de klant, het aandragen van verbetervoorstellen, het signaleren van mogelijkheden om kosten te besparingen en het optimaliseren en stroomlijnen van werkprocessen zijn onze speerpunten. Onze toewijding aan kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid wordt onderstreept door onze certificering volgens de ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 normen. We zijn er trots op ons in 30 jaar te mogen hebben ontwikkeld tot een van Europa’s meest toonaangevende, snelst groeiende multidisciplinaire ecologische milieutechnische adviesbureaus.

Wij blijven voortdurend streven naar verbetering en optimalisering van onze dienstverlening door vast te blijven houden aan onze richtlijnen zoals deze in het begin geformuleerd zijn in onze bedrijfsvisie:

  • Het inhuren, behouden en belonen van talentvolle en toegewijde medewerkers
  • Het opbouwen van duurzame relaties met klanten
  • Continue verbetering en innovatie bemoedigen
  • Het bevorderen van een open leercultuur en een veilige, positieve werkomgeving
  • Het maken van strategische investeringen voor duurzame groei
  • Gefocust op sterke, voorspelbare financiële prestaties
  • Handhaving van onze niet aflatende inzet voor gezondheid en veiligheid
  • Behoud, bescherming en verbetering van de natuurlijke en sociale hulpbronnen
  • Aanmoedigen van overleg en duidelijke communicatie.

Als u meer wilt weten, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Indien u meer informatie wenst over de diensten van RSK Group Limited kunt u hier klikken.

welkom bij RSK