Het hoogseizoen voor ecologische inventarisaties gaat weer van start!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Het is lente; en daarmee de start voor veel ecologisch veldwerk bij RSK Netherlands. Door heel Nederland worden gebieds-en soortgerichte onderzoeken uitgevoerd door ons ervaren team van ecologen.
Er wordt voor diverse opdrachtgevers in kaart gebracht wat de status is van beschermde diersoorten in verschillende regio’s.

Op dit moment zijn onze ecologen druk bezig de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen en worden nieuwe veldwerkers voor vleermuis onderzoek getraind. Elk jaar volgen deze veldwerkers ecologie een uitgebreide training waarna ze aan de slag gaan voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, retail en projectontwikkelaars.

Wij werken vanuit vijf kantoren: Hoofdkantoor Ridderkerk en vier kleinere kantoren in Boxtel, IJsselstein, Leiden en Amsterdam. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig heel Nederland in kaart brengen.

Vraag bij ruimtelijke ingrepen die nadelige gevolgen kunnen hebben op beschermde soorten tijdig een Quickscan Flora & Fauna of een nader onderzoek aan. Flora & Fauna zijn gedurende het gehele jaar uitvoerbaar.
De nadere onderzoeken zijn seizoensgebonden, wacht u daarom niet te lang met een aanvraag. De inventarisaties voor de huismus start binnenkort en de inventarisaties naar vleermuizen en de gierzwaluw volgen snel daarna. Tijdig inplannen bespaart u geld en vertragingen in de planning!
En het vermindert de impact op beschermde flora en fauna.

Heeft u in de komende periode ecologisch onderzoek op de planning staan?
Wilt u goed voorbereid beginnen met bouwproject, herontwikkeling van een locatie of ontwikkeling van een site? Wilt u met raad en daad deskundig worden bijgestaan?
Onderzoeken inplannen voor het seizoen 2023 is vanaf heden mogelijk.

·       RSK Netherlands is gespecialiseerd in ecologisch advies en nader onderzoek.
·       Eigen gecertificeerde veldwerkdienst.
·       Wij zorgen ervoor uw organisatie voldoet aan de vereiste bepalingen Wet Natuurbescherming en Natura 2000.
·       Wij begeleiden u bij aanvraag van ontheffingen.
·       Wij kunnen u ook adviseren over soort management op uw locatie.

RSK kan uw organisatie ondersteunen in het leveren van een belangrijke bijdrage aan bescherming van biodiversiteit in uw regio.

Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Ecologie in Ridderkerk Tel: 0180-46 33 30.
Email: ecologie@rskgoup.nl
Of kijk op onze website: www.rskgroup.nl

#rskfamily #RSKNetherlands#ecologie #quikscans#naderonderzoek#ecologischeinventarisatie#biodiversiteit
 
Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding