Turnkey bodemsaneringen en sloop/ disposalwerkzaamheden

Of u nu een betrouwbare bodemsanerings- of sloopaannemer op turnkey basis nodig heeft, of op zoek bent naar ondersteuning bij het ontwerp, de technische voorbereiding, aanbesteding en directievoering van bodemsaneringen en sloop- of disposalwerkzaamheden, RSK kan u helpen. Wij hebben brede kennis en ervaring met de aannemerswereld en helpen u bij het vinden van kant en klare oplossingen. Tevens zijn wij in staat om de haalbaarheid, planning en kosten van uw ideeën te toetsen en u wellicht andere inzichten en mogelijkheden aan te reiken. Daarnaast kunnen wij als een betrouwbare en geaccrediteerde partner fungeren die u ondersteunt bij het ontwerp, de technische voorbereiding, veiligheidsplannen en het vergunningentraject.

In de voorbereiding kunnen wij u zelfstandig ondersteunen met bodemonderzoek, inventarisatie hergebruik grond- en bouwstoffen, stikstof calculaties, ecologie, geotechniek, asbest, veiligheidsplannen en inschrijfstaten of bestekken. Vanuit ons jarenlange netwerk zijn wij in staat om specifiek voor uw project een lijst van betrouwbare (regionale) aannemers aan te leveren.

Tijdens de uitvoering van het werk kunnen wij het dagelijks toezicht op de aannemers en veiligheid verzorgen. Desgewenst kunnen wij ook de controle op leveringen, materiaalstromen (hergebruik) en inzet van bedrijfsmiddelen bijhouden en daarmee de planning en financiële voortgang bewaken. Voor de uitvoering van bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden maken wij gebruik van BRL7001 BRL7002 en SC530 gecertificeerde aannemers. RSK heeft per regio contacten met gecertificeerde aannemers zodat deze snel inzetbaar zijn tegen een gunstige tariefstelling.

Ook heeft ons saneringsteam de mogelijkheid om waar ook ter wereld eigen mobiele saneringsinstallaties in te zetten voor innovatieve saneringstechnieken zoals in-situ en ex-situ chemische oxidatie, in-situ bioremediatie en in-situ technieken zoals bodemluchtextractie en persluchtinjectie. Hiervoor maken wij gebruik van de kennis en ervaring van ons zusterbedrijf Remedex in het Verenigd Koninkrijk.