Turnkey bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden

Of u nu een betrouwbare bodemsanerings- of sloopaannemer op turnkey basis nodig heeft, of op zoek bent naar ondersteuning bij het ontwerp, de technische voorbereiding, aanbesteding en directievoering van bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden, RSK kan u helpen. Wij hebben brede kennis en ervaring met de aannemerswereld en helpen u bij het vinden van kant en klare oplossingen. Tevens zijn wij in staat om de haalbaarheid en kosten van uw ideeën en plannen te toetsen en u wellicht andere inzichten en mogelijkheden aan te reiken. Daarnaast kunnen wij als een betrouwbare en geaccrediteerde partner fungeren die het ontwerp en de technische voorbereiding van het project verzorgt en u vertegenwoordigen als opdrachtgever.

Tijdens de uitvoering van het werk kunnen wij het dagelijks toezicht op de aannemers verzorgen waaronder desgewenst ook de controle op directieleveringen, hergebruik van installaties, bedrijfsmiddelen en houden zo (financiële) controle en overzicht over uw project. Voor de uitvoering van bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden maken wij gebruik van BRL7001, BRL7002 en SC530 gecertificeerde aannemers. RSK heeft per regio contacten met gecertificeerde aannemers zodat deze snel inzetbaar zijn tegen een gunstige tariefstelling.

Ook heeft ons saneringsteam de mogelijkheid om waar ook ter wereld eigen mobiele saneringsinstallaties in te zetten voor innovatieve saneringstechnieken zoals in-situ en ex-situ chemische oxidatie, in-situ bioremediatie en in-situ technieken zoals bodemluchtextractie en persluchtinjectie. Hiervoor maken wij gebruik van de kennis en ervaring van ons zusterbedrijf Remedex in het Verenigd Koninkrijk.