Asbest en Waterhygiëne (Legionella)

Veiligheid en gezondheid zou voor iedere organisatie, bedrijf of commerciële instelling een vooropstaande prioriteit moeten zijn. De uitdaging is hoe om te gaan met de gevaren die zich rondom een bestaande of –bouwomgeving voor kunnen doen.

Zowel in een bestaande omgeving, als bij nieuw- en verbouwingswerkzaamheden zijn er risico’s en gevaren met betrekking tot bijvoorbeeld asbest of legionella.
RSK beschikt over eigen adviseurs voor asbest-, waterhygiëne- en beroepsgezondheid die u hiermee verder kunnen assisteren en helpen. Onze werknemers zijn gekwalificeerd en hebben een wetenschappelijke of technologische achtergrond en uitgebreide ervaring.

Wij kunnen u van dienst zijn met risicoanalyses, het nemen van monsters, analyses en u adviseren over saneringsactiviteiten, projectmanagement, en het opstellen en uitvoeren van monitoringsprogramma’s.

Accreditaties

RSK is een van de weinige milieuconsultancy bedrijven die wereldwijd gecertificeerd is door DNV voor ISO 9001, ISO 14001 en OSHAS 18001 voor kwaliteits-, milieutechnisch- , gezondheids-, en veiligheidsmanagement. Onze laboratoria zijn MCerts en UKAS-geaccrediteerd sinds 2003 toen de certificatie werd vastgesteld door Det Norske Veritas (DNV).