Bent u op zoek naar een nieuwe homeschooling-activiteit?

Nu veel ouders en kinderen weer thuisonderwijs geven, zijn de technische experts van RSK verheugd te kunnen helpen door hun technische kennis te delen met onze volgende generatie. Of je kleintje nu een ecoloog in de dop is, een toekomstige ingenieur of een enthousiaste geoloog, we hebben een reeks kindvriendelijke hulpmiddelen ontwikkeld om ze bezig te houden. U kunt hieronder onze gratis activiteitenpakketten bekijken en downloaden (let op: de activiteitenpakketten zijn in het Engels).

Milieuactiviteiten voor Key Stage 2

We hebben dit pakket samengesteld om kinderen kennis te laten maken met de wereld van milieuadvies en om hen te helpen bij hun educatieve reis. Het pakket bevat een reeks educatieve activiteiten die zijn gebaseerd op het werk dat wordt geleverd door ons bedrijf RSK Ireland. Om de activiteit af te ronden, dagen we iedereen uit om de RSK ‘5-a-day’-uitdaging aan te gaan en een week vol activiteiten in hun eigen huis te voltooien die het milieu kunnen helpen.

Download uw gratis activiteitenpakket

Milieuactiviteiten voor kinderen van 7-8 jaar

In dit pakket worden uw kinderen uitgenodigd om met RSK-geologen te oefenen met klokkijken, hun kaartleesvaardigheid te testen en hun eigen milieuproject te plannen. Hopelijk geven de activiteiten inzicht in de milieu-industrie, laten ze zien hoe de schoolvakken van de kinderen zich vertalen in echte banen en, belangrijker nog, de interesse en verbeeldingskracht van uw kleintjes wekken.

Download uw gratis activiteitenpakket

Technisch educatief pakket voor Key Stage 3

Kent u beginnende ingenieurs? We hebben dit boekje gemaakt om kinderen kennis te laten maken met de technische wereld van RSK en een deel van het werk dat we doen. Het pakket bevat een reeks educatieve activiteiten waarmee uw kinderen meer te weten komen over de verschillende soorten ingenieurs die we hebben, van werken aan windturbines tot het bouwen van dammen. We hebben ze ook een paar taken gegeven om ze te laten zien hoe wat je op school leert, werkt in de wereld om ons heen.

Download uw gratis activiteitenpakket

We hopen dat onze volgende generatie deze materialen leuk vindt en wie weet werken ze in de toekomst als milieuadviseur!